Van Sleuwen, Oijen

Informatie
!! NIEUW !!

Autorijschool van Sleuwen, Oijen
Den Bogert 3
5394 AW, Oijen

Huis:      0412-85 36 92
Nick:      06-46 28 45 98
Simone: 06-57 07 54 77


Autorijschool Van Sleuwen Oijen
Autorijschool Van Sleuwen is in Oijen gestart met de rij-opleiding voor PERSONENAUTO (cat. B).
Gewapend met kennis van de nieuwste opleidingstechnieken en regelgeving geeft Nick de Bever de rij-opleiding voor het rijbewijs Peronenauto (categorie B).
Simone de Bever - van Sleuwen verzorgt de theorieles in hun eigen theorielokaal in Oijen.


Uw zekerheid!
Autorijschool van Sleuwen heeft vanaf 2003 ervaring in het op een verantwoorde manier opleiden van jonge en opleiden of bijscholen van de wat oudere automobilist.

Met filialen in Odiliapeel, De Rips, Oss en nu nieuw Oijen, bent u verzekerd van een goede en betrouwbare rij-opleiding waar kwaliteit en continuiteit hoog in het vaandel staan.


Wanneer kan ik starten
De leerlingen kunnen met hun theorieles starten vanaf 16 jaar, die ook in het filiaal in Oijen gegeven zal worden. Wanneer men de leeftijd van 16,5 heeft bereikt, kan men theorie-examen doen bij het CBR.

Met de praktijkles kan men starten wanneer men de leeftijd van 16,5 jaar heeft bereikt. Wanneer men 17 jaar is, mag men bij het CBR praktijk-examen doen.


Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Wij leren jou op een vlotte maar ontspannen manier autorijden!!
Daarbij is er veel aandacht voor veiligheid, mentaliteit en verantwoordelijkheden in het verkeer.......,
zodat jij je vlot, veilig en zelfstandig in het hedendaagse (hectische) verkeer kunt handhaven!


Moeilijk leren!
Wij weten dat er veel verschillen zijn tussen mensen. De een is beter in opnemen van theoretische informatie en de ander in het leren / uitvoeren van praktische vaardigheden. Daarom leveren wij hiervoor maatwerk.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het geven van theorie- en praktijklessen voor de personenauto. en behoeven onze aandacht dus niet verder te verdelen over vakgebieden als, aanhangwagen, vrachtauto, motor, enz., wat verstorend kan werken.


Faalangst en Autisme
Verder hebben we ervaren instructeur(s) die opgeleid zijn op het gebied van Faalangst en een instructeur (die opgeleid is op het hoogste niveau) op het gebied van AD(H)D, Autisme (Autisme Spectrum Stoornis (ASS), klassiek autisme, Asperger en PDD-NOS (waaronder subgroep McDD) en staan ingeschreven bij de stichting "Spectrum Brabant".


In welke plaats ga ik op examen?
In verband met de diversiteit van verkeerssituaties en daarmee oefenmogelijkheden, hebben wij besloten om de examenplaats Den Bosch als hoofdplaats voor examens te selecteren.
Dit betekend niet dat hierop in overleg geen uitzonderingen op kunnen worden gemaakt